|
Forum francuskie
Forum języka francuskiego, kultury francuskiej oraz Francji.
|
Przewodnik po Paryżu, zwiedzanie Paryża z przewodnikiem |
Autor |
Wiadomość |
Michał Jaworski
Przewodnik po Paryżu
|
Wysłany: 2013-06-18, 23:06 Przewodnik po Paryżu, zwiedzanie Paryża z przewodnikiem
|
|
|
Mieszkam w Paryżu, jestem przewodnikiem z licencją na całą Francję. Oprowadzam zarówno duże grupy jak i indywidualnych klientów - rodziny z dziećmi, grupy przyjaciół. Pomagam przy organizacji pobytu: układaniu programu zwiedzania, rezerwacji hoteli, biletów na atrakcje turystyczne.
Michał Jaworski
Licencjonowany przewodnik po Francji
http://przewodnikparyz.blogspot.fr |
|
|
|
 |
Borowka
|
Wysłany: 2014-03-26, 13:51
|
|
|
oferta wygląda całkiem ciekawie, a ja właśnie szukam czegoś takiego :)
strona |
|
|
|
 |
Sumi
|
Wysłany: 2014-11-19, 09:32
|
|
|
ja byłam w tym roku w Paryżu i było super, w wakacje też byłam na campingi nad morzem ze znajomymi, najlepsze wakacje w moim życiu! |
|
|
|
 |
okasanaka
|
Wysłany: 2015-01-20, 20:57
|
|
|
W tym roku wybieram się do Francji, a dokładniej do Paryża z przyjaciółmi. Zastanawiamy się czy warto wynająć przewodnika czy nie ma to żadnego sensu. Wydaje mi się jednak, że samemu lepiej będzie się zwiedzać, gdyż przewodnik za dużo będzie chciał na raz przekazać. |
|
|
|
 |
jjusti18 [Usunięty]
|
Wysłany: 2018-03-30, 12:29
|
|
|
Ja myślę, że z pewnością taka wycieczka ma swój urok. W przyszłości planuję wybrać się do Paryża, ale w tym roku wybieram bardziej innego typu wycieczkę. Na stronie Rajskie Wycieczki znalazłam bardzo dobrą ofertę wycieczki Santo Domingo Dominikana. Planuje zobaczyć miejsca w których były kręcone sceny do filmu Park Jurajski oraz XVI-wieczny zamek/fortecę Fortaleza Ozama oraz Panteon Narodowy. Brzmi ciekawie prawda? |
|
|
|
 |
..:: La publicité ::..

|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Odwiedź język niemiecki | język hiszpański | język angielski | czteryjezyki.pl | Strona wygenerowana w 0,03 sekundy. Zapytań do SQL: 13 |
|
|