|
Forum francuskie
Forum języka francuskiego, kultury francuskiej oraz Francji.
|
Szkoła Języka Francuskiego w Gdańsku |
Autor |
Wiadomość |
pupilowy
|
Wysłany: 2014-11-15, 18:31 Szkoła Języka Francuskiego w Gdańsku
|
|
|
Szukam szkoły w Gdańsku, w której nauczyłabym się języka francuskiego od podstaw. Znacie jakieś dobre? |
|
|
|
 |
Roman
|
Wysłany: 2015-03-26, 11:33
|
|
|
To jest wyjątkowo przyjemne i szacunku po .... Ty pokręcił umieszczenie go .... Dzięki ton na umieszczenie go .... !!! |
|
|
|
 |
Rofkoms
Wiek: 30 Dołączył: 03 Sie 2016 Posty: 4 Skąd: Bielsko-Biała
|
Wysłany: 2016-08-03, 15:41
|
|
|
Polecam poszukać w Internecie. Jest wiele szkół w Trójmieście, ale z usług żadnej nie korzystałem, więc nie wiem która jest odpowiednia. |
|
|
|
 |
Ajlar
|
Wysłany: 2018-03-15, 18:58
|
|
|
Hmm w Gdansku znajduje sie jedna z wielu licznych filii Centrum Korepetycji Edun. Mozna u nich zapisac sie na korepetycje z języka angielskiego czy jezyka francuskiego Gdańsk. Spojrzcie jaka maja oferte: http://edun.pl/ - co ciekawe - oferuja zarowno kursy indywidualne, jak i grupowe. Wg mnie jednak w grupie pracuje sie lepiej i razniej, no i wiadomo - takze taniej (co jest wazne). No i scenki mozna odgrywac - a to podstawa podczas nauki jezyka, nie tylko francuskiego. |
|
|
|
 |
..:: La publicité ::..

|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Odwiedź język niemiecki | język hiszpański | język angielski | czteryjezyki.pl | Strona wygenerowana w 0,03 sekundy. Zapytań do SQL: 13 |
|
|